Palo Santo / White sage Aroma therapie spray

Aroma therapie spray Palo Santo en witte salie, 100 ml. Op basis van natuurlijke tinctuur van palo santo, witte salie en etherische olie. 100% natuurlijk, puur kruiden, geen chemicaliën.

8718503731872
Nog maar 9 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

De Aroma therapie spray - Palo Santo / White sage kopen

Aromatherapie spray Palo Santo / White Sage is op basis van een natuurlijke tinctuur van Palo Santo, witte salie en etherische olie. Er zijn geen chemische grondstoffen gebruikt in deze spray. Let op! even schudden voor gebruik zodat de ingrediënten goed mengen. 

De werking van de Palo Santo / White Sage spray

Palo Santo werd al in het oude rijk van de Inca’s gebruikt. De spray met Palo Santo heeft een reinigende en zuiverende werking. Het beschermt daarnaast ook tegen negativiteit. Witte salie heeft naast een reinigende werking ook een kalmerende invloed. Witte salie helpt je om je hart weer te openen. Door de spray te gebruiken i.p.v. van wierook heb je geen last van rook. 

Spray bijvoorbeeld in je auraveld of in de ruimte in je praktijk, behandelkamer, slaapkamer of kinderkamer om de energie te reinigen en de ruimte te beschermen..

- 100% natuurlijk

- gemaakt met pure wilde kruiden (tinctuur van Palo Santo, witte salie en essentiële kruiden)

- bevat geen chemische toevoegingen

Disclaimer  

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online 

Past de Aroma therapie spray Palo Santo / White Sage perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan de reinigende en beschermende werking  en kalmerende invloed die  Palo Santo en witte salie jou te bieden heeft? Bestel het Aroma therapie spray Palo Santo / White Sage direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de spray jou extra ondersteunt.  

8718503731872

Data

Gewicht
0
210
Kleur
Bruin
Omschrijving
100 ml. Op basis van natuurlijke tinctuur van palo santo
Aroma therapie spray Palo Santo en witte salie
geen chemicaliën.
geen chemicaliën.
puur kruiden
witte salie en etherische olie. 100% natuurlijk