Pendel met ronde Amethist en een ketting met 7 kleine chakra's edelstenen - met gratis buideltje - Pendelen - spiritueel - nr.31

Amethist pendel met een chakra ketting. De pendel wordt geleverd in een buideltje.

UDV0121
Nog maar 6 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

Pendel met ronde Amethist met buidel nr. 31 kopen

Amethist pendel aan een ketting met 7 kleine chakra edelstenen. De Amethist pendel is ca. 2 cm in doorsnede. De pendel wordt geleverd in een buideltje. Let op! het buideltje kan afwijken van de foto’s. 

De werking van Amethist 

Amethist is één van de bekendste stenen die er is. Dat is natuurlijk niet voor niets! Amethist staat erom bekend dat het je hoofd helder maakt en zelfinzicht brengt, waardoor je leert eerlijk te kijken naar jezelf. Slechte gewoontes en verslavingen kun je daardoor erkennen en achter je laten. Amethist kan helpen bij het verwerken van verdriet, boosheid, trauma’s en negatieve gedachtes. Het mineraal heeft een positieve werking op de bloedsomloop, de bloedsamenstelling, het zenuwstelsel, het hart en de vaten. Amethist werkt heilzaam bij hoofdpijn, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, stress en nervositeit. De steen bevordert de concentratie, spiritualiteit, de intuïtie en een gevoel van compassie. Amethist wordt in de edelstenentherapie gebruikt tegen migraine en slaapproblemen. De steen wordt onder andere gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie, massage en edelsteentherapie. Amethist kan reinigend werken op het lichaam, maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze bolvormige pendel perfect bij jouw project? Of heb jij behoefte aan de concentratie en balans die de Amethist te bieden heeft? Bestel de pendel met buidel direct online bij groothandel en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

UDV0121

Data

Edelsteen
Amethist
Gewicht
0
02
Kleur
Paars
Omschrijving
Amethist pendel met een chakra ketting. De pendel wordt geleverd in een buideltje.
Amethist pendel met een chakra ketting. De pendel wordt geleverd in een saristofbuideltje.