Palo santo kegels, 6 stuks

Palo santo wierook kegels, per 6 verpakt. Gemaakt van puur Palo Santo en enkel natuurlijke materialen. De kegels zijn ca. 4 cm hoog.

8718561062970
Nog maar 3 artikelen in voorraad

Palo santo wierook kegels, per 6 verpakt. Gemaakt van puur Palo Santo en enkel natuurlijke materialen. De kegels zijn ca. 4 cm hoog.

Palo Santo staat ook wel bekend als heilig hout. De Palo Santo boom (Bursera Graveolens) wordt gevonden in centraal Zuid-Amerika, aan de kust van de Grote Oceaan. Palo Santo wordt al eeuwen gebruikt. Zowel tijdens rituelen van bijvoorbeeld Sjamanen, de Maya’s en de Inca’s, maar ook in het dagelijks leven wordt Palo Santo al tijden lang graag gebruikt. Dit komt mede door de unieke geur die de Palo Santo afgeeft, maar ook wel degelijk door de energetische en spirituele werking die wordt toegeschreven aan deze houtsoort. Meestal wordt Palo Santo gebrand (smudgen), waarbij de geur en energetische werking, net als wierook, de ruimte vult. Palo Santo wordt ook gebruikt voor het reinigen van ruimtes, personen, edelstenen en voorwerpen. Voordat Palo Santo zijn krachtige energetische werking en de typische geur verkrijgt, moet het hout eerst als het ware rijpen. Het oogsten van het hout gebeurt onder streng toezicht zodat de duurzaamheid gewaarborgd blijft.   

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

8718561062970

Data

Gewicht
0
0144
Kleur
Hout
Omschrijving
Palo santo wierook kegels
per 6 verpakt. Gemaakt van puur Palo Santo en enkel natuurlijke materialen. De kegels zijn ca. 4 cm hoog.