Palo Santo Aroma therapie spray

Aroma therapie spray Palo Santo, 100 ml. Op basis van natuurlijke tinctuur van palo santo en etherische olie. 100% natuurlijk, puur kruiden, geen chemicaliën.

8718503731469
Nog maar 11 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

De Aroma therapie spray – Palo Santo kopen

Aromatherapy spray Palo Santo is op basis van een natuurlijke tinctuur van Palo Santo en etherische olie. Er zijn geen chemische grondstoffen gebruikt in deze spray. Let op! even schudden voor gebruik zodat de ingrediënten goed mengen. 

De werking van de Palo Santo spray

Palo Santo werd al in het oude rijk van de Inca’s gebruikt. De spray met Palo Santo heeft een reinigende en zuiverende werking. Het beschermt daarnaast ook tegen negativiteit. Door de spray te gebruiken i.p.v. van wierook heb je geen last van rook. 

Spray bijvoorbeeld in je auraveld of in de ruimte in je praktijk, behandelkamer, slaapkamer of kinderkamer om de energie te reinigen en de ruimte te beschermen..

- 100% natuurlijk

- gemaakt met pure wilde kruiden (tinktuur van Palo Santo en essentiele kruiden)

- bevat geen chemische toevoegingen

Disclaimer  

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online 

Past de Aroma therapie spray Palo Santo perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte reinigende en beschermende werking die  Palo Santo jou te bieden heeft? Bestel het Aroma therapie spray Palo Santo direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de spray jou extra steun ondersteunt.  

8718503731469

Data

Gewicht
0,210
Kleur
Bruin
Omschrijving
Aroma therapie spray Palo Santo, 100 ml. Op basis van natuurlijke tinctuur van palo santo en etherische olie. 100% natuurlijk, puur kruiden, geen chemicaliën.