Palo santo snippers 100 gram zakje

100 gram snippers van Palo Santo hout, vindplaats van Palo Santo hout is Ecuador.

8718561195753
Nog maar 10 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

De 100 gram Palo santo snippers kopen

Een zakje van 100 gram snippers Palo Santo, de vindplaats is Ecuador. 

De werking van de 100 gram Palo Santo snippers

Palo Santo snippers zijn kleine stukjes hout afkomstig van de palo santo boom. Deze snippers worden vaak gebruikt voor dezelfde spirituele en energetische doeleinden als palo santo in andere vormen, zoals stokjes of poeder.  Palo Santo, wat "heilig hout" betekent, wordt vaak gebruikt vanwege zijn spirituele en energetische eigenschappen. De werking van palo santo kan variëren afhankelijk van de persoon en het doel, maar hier zijn enkele van de veelvoorkomende toepassingen en effecten: Zuivering: Palo Santo wordt vaak gebruikt om ruimtes, objecten of mensen te zuiveren van negatieve energie. Mensen branden palo santo als een vorm van energetische reiniging, vergelijkbaar met witte salie. Spirituele rituelen: Palo Santo wordt gebruikt in spirituele rituelen en ceremonies om contact te maken met het spirituele rijk, te genezen, te beschermen of om intenties te versterken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Palo Santo snippers helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de rust en genezing die de Palo Santo te bieden heeft? Bestel deze snippers palo santo dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de natuur jou extra steun biedt.

8718561195753

Data

Edelsteen
Palo santo
Gewicht
0
25
Kleur
Hout
Herkomst
Ecuador
Omschrijving
100 gram snippers van Palo Santo hout
vindplaats van Palo Santo hout is Ecuador.