Palo Santo fijn (poeder) - 100 gr. zakje

100 gram fijn Palo Santo hout, bijna een poeder.  Vindplaats van palo santo is Ecuador.

8718561191427
Nog maar 24 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

De 100 gram Palo santo fijn kopen

Een zakje van 100 gram fijne Palo Santo het hout is bijna een poeder, de vindplaats is Ecuador. 

De werking van de 100 gram Palo Santo fijn poeder

Palo santo poeder is een product dat wordt gemaakt van het hout van de palo santo boom, die voornamelijk groeit in Zuid-Amerika, met name in landen als Ecuador en Peru. Het hout van de palo santo boom staat bekend om zijn aromatische eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor spirituele en energetische doeleinden. Het poeder wordt verkregen door het hout van de palo santo boom fijn te malen tot een poederachtige consistentie. Dit poeder wordt vervolgens gebruikt in rituelen, ceremonies en als wierook. Palo santo wordt vaak geassocieerd met reiniging, zuivering en het creëren van een positieve sfeer. Mensen branden palo santo poeder om negatieve energie te verdrijven, te mediteren, te ontspannen of gewoon van de aangename geur te genieten. Palo Santo, wat "heilig hout" betekent, wordt vaak gebruikt vanwege zijn spirituele en energetische eigenschappen. De werking van palo santo kan variëren afhankelijk van de persoon en het doel, maar hier zijn enkele van de veelvoorkomende toepassingen en effecten: Zuivering: Palo Santo wordt vaak gebruikt om ruimtes, objecten of mensen te zuiveren van negatieve energie. Mensen branden palo santo als een vorm van energetische reiniging, vergelijkbaar met witte salie. Positieve energie: Palo Santo staat erom bekend positieve energie aan te trekken en een rustgevende sfeer te creëren. Het kan helpen bij het verwijderen van spanning en stress uit de omgeving.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Palo Santo fijn helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de rust en positiviteit die de Palo Santo te bieden heeft? Bestel deze fijne palo santo dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de natuur jou extra steun biedt.

8718561191427

Data

Edelsteen
Palo santo
Gewicht
0
25
Kleur
Hout
Herkomst
Ecuador
Omschrijving
100 gram fijn Palo Santo hout
bijna een poeder.