Koshi Chime, Terra (Aarde) Windgong - de enige echte!

De Koshi Chime (gong) Terra is genoemd naar het element aarde, wat staat voor lichtheid, zwaarte, hardheid, ruwheid en zachtheid. Te herkennen aan het groene merkteken onderaan de zijkant van de Koshi Chime (gong).  

3760273420017
Nog maar 16 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

Koshi chime (gong) Terra (Aarde)


De Koshi Chime gongs zijn gebaseerd op de 4 elementen zoals aarde, water, lucht en vuur. Deze elementen worden gezien als de basis van ons bestaan. Zonder deze elementen kan onze wereld en de mens niet bestaan. Je zou er niet direct aan denken maar Elementen maken geluid. Luister maar eens naar vuur of lucht en wat denk je van water en regen. Ook aarde maakt geluid en brengt trillingen voort. 

Koshi gong Terra (Aarde) kopen

Een Koshi Chime is een zeer zuiver klankinstrument. Hij is op te hangen als windgong, hij kan boven de deur hangen waarbij de deur de klepel beroerd en hij kan in de hand gehouden worden en zo bespeeld worden.

De klankkast van een Koshi Chime is gemaakt van bamboe fineer. Het fineer wordt kruislings verlijmd voor extra stevigheid. De metalen staafjes in de Chime die de klanken bepalen worden met zilversoldeer bevestigd op een metalen ring onderin de Chime. De staafjes worden net zolang bewerkt tot ze de juiste toon hebben. 

Er zijn 4 verschillende Koshi Chimes vernoemd naar de 4 elementen Aarde, Water, Lucht en Vuur. Iedere soort heeft zijn eigen klank, maar bijvoorbeeld Aarde Chimes (gong) klinken dus allemaal exact hetzelfde.

Bestel direct online

Wil jij ook deze magische klanken in jouw tuin, huis of praktijk door laten klinken? Bestel deze windgong direct online!

3760273420017

Data

Gewicht
0,25
Kleur
Terra (Aarde)
Omschrijving
Gewicht 150 gram.