Koshi Chime, set van 4 windgongs, de enige echte!

Een Koshi Chime's zijn een zeer zuivere klankinstrumenten. De set bestaat uit 4 stuks: Aarde, Water, lucht en  De Koshi Chime gongs zijn gebaseerd op de 4 elementen zoals aarde, water, lucht en vuur. Deze elementen worden gezien als de basis van ons bestaan. Zonder deze elementen kan onze wereld en de mens niet bestaan. Je zou er niet direct aan denken maar Elementen maken geluid. Luister maar eens naar vuur of lucht. En wat denk je water en regen. Ook aarde maakt geluid en brengt trillingen voort. 

Koshi set van 4
Nog maar 10 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

Koshi Chime, set van 4 stuks Aarde, Water, Lucht en Vuur

De Koshi Chime gongs zijn gebaseerd op de 4 elementen zoals aarde, water, lucht en vuur. Deze elementen worden gezien als de basis van ons bestaan. Zonder deze elementen kan onze wereld en de mens niet bestaan. Je zou er niet direct aan denken maar Elementen maken geluid. Luister maar eens naar vuur of lucht. En wat denk je water en regen. Ook aarde maakt geluid en brengt trillingen voort. 

Een Koshi Chime (gong)is een zeer zuiver klankinstrument.
Hij is op te hangen als windgong, hij kan boven de deur hangen waarbij de deur de klepel beroerd en hij kan in de hand gehouden worden en zo bespeeld worden.

De klankkast van een Koshi Chime is gemaakt van bamboe fineer.
Het fineer wordt kruislings verlijmd voor extra stevigheid.
De metalen staafjes in de Chime die de klanken bepalen worden met zilversoldeer bevestigd op een metalen ring onderin de Chime.
De staafjes worden net zolang bewerkt tot ze de juiste toon hebben.

Er zijn 4 verschillende Koshi Chimes vernoemd naar de 4 elementen Aarde, Water, Lucht en Vuur.
Iedere soort heeft zijn eigen klank, maar elke bijvoorbeeld Aarde Chimes (gongs) klinken dus allemaal exact hetzelfde.

Bestel direct online

Wil jij ook deze magische klanken in jouw tuin, huis of praktijk door laten klinken? Bestel deze windgong direct online!

Koshi set van 4

Data

Gewicht
1