Septarie / thunderstone paar 3-5 cm

Een septarie paar van ca. 4 in formaat. Septarie wordt ook wel Dragon stone genoemd. 

1536
Nog maar 339 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

De septarie thunderstone kopen

Een septarie paar van 3 tot 5 cm in formaat. Septarie wordt ook wel Dragon stone genoemd. Vindplaats van Septarie is Madagaskar

De werking van de septarie thunderstone

Septarie wordt ook wel Dragon Stone of schildpaddensteen genoemd, dit komt door zijn uiterlijk. Septarie is een combinatie van diverse soorten stenen samengekomen in een knolvormige samenklitten in kalkhoudende modder. Meestal Calciet met gips, maar ook wel pyriet, Markasiet, Chalcopyriet of sideriet. Septarie heeft de eigenschap je daadkracht en eigenwaarde te schenken. Hij maakt je standvastig en tevens toegankelijk en open. Septarie is een aardende steen die je vrolijkheid geeft en voor balans zorgt in het denken en je gevoel. 

Septarie maakt je kalm en geduldig. Hij bevordert het uithoudingsvermogen en je communicatieve vaardigheden, met name wanneer je voor een groep moet spreken. Septarie werkt zuiverend en heeft daardoor een positieve werking op de bloedsomloop, het hart en de stofwisseling. Septarie maakt je zorgzaam en helpt je om meer tolerantie en aandacht voor de ander te krijgen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Septarie thunderstone perfect bij jou? Of heb jij behoefte aan de kalmte en het geduld die de Septarie te bieden heeft? Bestel de septarie thunderstone direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1536

Data

Edelsteen
Septarie
Gewicht
0
04
Kleur
Bruin / geel
Herkomst
Madagaskar
Omschrijving
Een septarie paar van ca. 4 in formaat. Septarie wordt ook wel Dragon stone genoemd.