Aventurijn groen windroos armband

Lavasteen kralenarmband met kralen van 8 mm. Deze armband is 19 cm lang en is geregen op elastiek.

1878
Nog maar 105 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

De windroos armband Aventurijn groen kopen
Lavasteen kralenarmband met kralen van 8 mm. Deze armband is 19 cm lang en is geregen op elastiek. De armband heeft 4 Aventurijn groen kralen, deze vormen een soort windroos. Een windroos geeft de windrichtingen aan: noord, oost, zuid en west. De Lavasteen armband weegt 17 gram.

De werking van de Lavasteen en Aventurijn groen
Lavasteen laat overbodige energie wegvloeien en laat je aarden. Lavasteen heeft een positief effect op de bloeddruk. De steen vermindert ruzies en heimwee. Lavasteen kan je rust geven bij gedachtestromen en brengt je terug naar de basis.

Aventurijn groen is een zeer krachtige gebruiksvriendelijke steen. Voor veel mensen is groene Aventurijn een gelukssteen. Het mineraal kan je leren om te gaan met de ups en downs die het leven met zich meedraagt. Aventurijn groen bevordert levenskracht, optimisme, zelfvertrouwen, blijdschap en zelfvertrouwen ten aanzien van nieuwe situaties. De steen kan een gunstige invloed hebben op baby's en jonge kinderen die zich traag ontwikkelen. Groene Aventurijn kan worden ingezet bij hartproblemen of wanneer je herstellende bent van een ziekte of operatie. Het kristal repareert cellen en stimuleert nieuwe groei hiervan. Aventurijn groen werkt heilzaam bij haaruitval, neusbloedingen, eczeem en acne. groene Aventurijn heeft een positief effect op de bloedsomloop.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze windroos kralenarmband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de rust en aarding die de Lavasteen te bieden heeft? Bestel deze stoere armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

1878

Data

Edelsteen
Lavasteen
Gewicht
0
017
Kleur
Groen / zwart
Omschrijving
Lavasteen kralenarmband met kralen van 8 mm. Deze armband is 19 cm lang en is geregen op elastiek.