Kralenarmband Lavasteen / Tijgeroog

Kralenarmband van Lavasteen en 4 Tijgeroog kraaltjes, dekralen zijn 8 mm en de armband is geregen op elastiek, ca. 18 cm lang.

8718561069528
Nog maar 75 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

Kralenarmband van Lavasteen en 4 Tijgeroog kraaltjes, dekralen zijn 8 mm en de armband is geregen op elastiek, ca. 18 cm lang.

 

Tijgeroog edelsteen heeft een positieve werking op de ogen, oren, hart, de hersenen, de fijne motoriek zoals hand-oogcoördinatie, de bloedsomloop, keel, lever, maag, stoelgang, rug, heupen, knieën, enkels, geslachtsorganen en hij verbetert de stofwisseling. Tijgeroog versterkt de concentratie en intuïtie. Tijgeroog heeft een heilzame werking op verkoudheid, astma, ademnood, keelpijn, bronchitis, longklachten, darmkrampen, buikpijn, spanningen, overprikkeldheid van het zenuwstelsel, hyperventilatie, hepatitis, levercirrose, bloedarmoede, ijzertekort, spierkrampen en persoonlijkheidsstoornissen.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

8718561069528

Data

Edelsteen
Lavasteen / Tijgeroog
Gewicht
0
017
Kleur
Bruin / zwart
Omschrijving
Kralenarmband van Lavasteen en 4 Tijgeroog kraaltjes
ca. 18 cm lang.
dekralen zijn 8 mm en de armband is geregen op elastiek
Werking
Tijgeroog edelsteen heeft een positieve werking op de ogen
de bloedsomloop
de fijne motoriek zoals hand-oogcoördinatie
de fijne motoriek zoals hand-oogcoördinatie
de hersenen
enkels
geslachtsorganen en hij verbetert de stofwisselin
hart
heupen
keel
knieën
knieën
lever
maag
oren
rug
stoelgang