Howliet blauw doorboorde kraal / hanger (gekleurd)

Howliet (blauw gekleurd) doorboorde kraal / hanger van ca. 15 x 10 mm. Boorgat van 1 tot 1,5 mm.

1000000029246
Nog maar 8 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

Howliet blauw (gekleurd) doorboorde kraal / hanger van ca. 15 x 10 mm. Boorgat van 1 tot 1,5 mm.

Het mineraal Howliet is wit met grijs aders maar wordt soms blauw geschilderd (niet te verwarren met turkoois). Het is een sterk aardende steen die je helpt om met beide benen op de grond te blijven staan. Howliet werkt ontspannend is daarom goed tegen stress. Het is een silicaat waardoor het de botten, gewrichten, nagels en gebit versterkt. Hij beschermt je tegen nachtmerries en geeft je balans.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

1000000029246

Data

Edelsteen
Howliet
Kleur
Blauw
Omschrijving
5 mm.
Howliet (blauw gekleurd) doorboorde hanger van ca. 15 x 10 mm. Boorgat van 1 tot 1
Werking
Howliet helpt om de hersenhelften te harmoniseren en bevordert de intuïtie en creativiteit. Hij ondersteunt het geheugen en helpt je bij het studeren. Hij maakt je leergieriger. Howliet brengt geduld en verdraagzaamheid met zich mee. Howliet versterkt nag