Carneool edelsteen sterhanger 20 mm

Ster hangertje van de half-edelsteen Carneool. Deze hanger is ca. 2,5 cm lang, wordt geleverd zonder ketting.nline.

8718561197962
Nog maar 208 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

De edelsteen sterhanger Carneool kopen

Een schattige edelsteenhanger in ster-vorm van de Carneool steen, deze hanger is ca. 2,5 x 2 cm, maar let op, hij wordt geleverd zonder ketting. Een perfect sieraad om cadeau te geven of te krijgen.

De werking van de edelsteen sterhanger Carneool

Een stervormige hanger met carneool is als een vurige ster vol passie en energie. Passie en energie: Carneool staat bekend om zijn stimulerende eigenschappen. Het dragen van deze stervormige hanger kan je helpen om je passie voor het leven te vergroten en je energie te verhogen. Het is als een vonk van vuur die je motiveert en inspireert. Zelfvertrouwen: De warme en levendige kleur van carneool kan je zelfvertrouwen en moed versterken. Het moedigt je aan om in jezelf te geloven en uitdagingen met vastberadenheid aan te gaan. Creativiteit: Carneool staat in verband met creatieve expressie. Het kan je helpen om je creatieve stroming te vergroten en je ideeën tot leven te brengen. Het is als een kunstzinnige gids die je inspireert om je artistieke kant te verkennen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Carneool stervorm hanger helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de passie en energie die de Carneool edelsteen te bieden heeft? Bestel de hanger Carneool dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561197962

Data

Edelsteen
Carneool
Gewicht
0
003
Kleur
Oranje
Omschrijving
5 cm lang
Ster hangertje van de half-edelsteen Carneool. Deze hanger is ca. 2
wordt geleverd zonder ketting.