Topaas London hartje zomer armband (synth) - Love Gems

Verstelbare armband met geslepen Topaas London kralen. De armband is 5,5 cm breed en heeft 4 stalen kralen.

8718561078155
Nog maar 34 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

De hart zomer armband Topaas London kopen
Deze mooie Topaas London zomer armband is verstelbaar door de knoop-schuifsluiting. De Topaas London armband heeft 4 stalen kralen. De Topaas London stenenrij is 6,5 cm lang. Het zomer armbandje weegt 1,4 gram.

De werking van de hart zomer armband Topaas London

Topaas staat voor eerlijkheid, openheid en zelfverwezenlijking. Het is een verzachtende steen die je voorspoed en vreugde kan brengen. Topaas heeft een positieve werking op de stofwisseling, het verbrandingsproces en de zenuwen. Het mineraal heeft een heilzame werking bij zenuwpijnen, spijsverteringsstoornissen en eetstoornissen zoals anorexia. Topaas kan je een gevoel van empathie geven.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze Topaas zomer armband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de eerlijkheid en openheid die de Topaas London te bieden heeft? Bestel de Topaas zomer armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561078155

Data

Edelsteen
Topaas
Gewicht
0
002
0014 kg
Kleur
Blauw
Omschrijving
5 cm lang.
Verstelbare armband met geslepen Topaas London kralen. De Topaas stenenrij is 6