Robijn in Zoisiet hartje zomer armband - Love Gems

Verstelbare Zoisiet zomer armband met knoop-schuifsluiting. De Zoisiet stenenrij is 6 cm lang. 

8718561078186
Nog maar 41 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

De hart zomer armband Zoisiet kopen
De zomer Zoisiet armband is verstelbaar door de knoop-schuifsluiting. De armband is grijs met geslepen Zoisiet kralen. De Zoisiet stenenrij is 6 cm lang en de armband weegt 1,2 gram.

De werking van de hart zomer armband Zoisiet

Zoisiet zet negatieve energieën in positieve energieën om. De steen kan je helpen om schuldgevoelens los te laten. De steen kan je leren om minder hard te zijn voor je hart en te focussen op je doelen. Van Zoisiet wordt gezegd dat hij je immuunsysteem, hart, milt, alvleesklier en de longen versterkt. Het mineraal werkt heilzaam bij hoge koorts. Zoisiet is een traag werkende steen en dient een lange tijd gedragen te worden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze Zoisiet zomer armband perfect bij jouw sieradencollectie of heb jij behoefte aan de positieve energie die de Zoisiet te bieden heeft? Bestel de Zoisiet zomer armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561078186

Data

Edelsteen
Zoisiet
Gewicht
0
002
0012 kg
Kleur
Groen / rood
Omschrijving
Verstelbare Zoisiet zomer armband met knoop-schuifsluiting. De Zoisiet stenenrij is 6 cm lang.