Toermalijn zwart armband Hartje zomer - Love Gems

Mooie fijne armband met facet geslepen kralen van Toermalijn. Het armband is verstelbaar door de knoop-schuifsluiting. De extra 4 kralen zijn van staal.

8718561078209
Nog maar 14 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

De Summer light armband Toermalijn zwart kopen

Mooie armband met sierlijke facet geslepen kralen van zwarte toermalijn over ca. 4.5 cm van de armband. Het armbandje is verder versierd met 4 stalen kralen, 2 aan de uiteinden en 2 langs de Toermalijn kraaltjes. De armband is te verstellen door de knoop-schuifsluiting. Het is erg leuk om meerdere armbanden te combineren. Ze zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

De werking van Toermalijn zwart

Toermalijn zwart, ook wel  genoemd, is een reinigende en beschermende steen. Wordt veelal gebruikt tegen allerlei soorten van hinderlijke stralingen afkomstig van computers, elektriciteit, zendmasten en negatieve aardstralen. De steen neutraliseert spanningen in je aura en hij beschermt je tegen vervloekingen en zwarte magie. Zwarte toermalijn geeft je meer zelfvertrouwen en schenkt je daadkracht in moeilijke tijden. Toermalijn zwart helpt je om beter te aarden en bevordert de rationaliteit, het logisch denken. Hij heeft een positieve werking op het immuunsysteem en versterkt de nieren, lever, darmen en maag. Zwarte toermalijn brengt balans in lichaam en geest wat ontspanning mogelijk maakt en begrip geeft voor jezelf en de ander. Toermalijn zwart helpt tegen elektro-stress, wat een veroorzaker is van lusteloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn en/of depressie. De steen kan pijn, benauwdheid van de longen, zenuwachtigheid en spanningen verminderen en is tevens geschikt om in te zetten wanneer er sprake is van faalangst en reisziekte.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de Summer light armband Toermalijn zwart perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan bescherming tegen straling en zelfvertrouwen die Toermalijn jou te bieden heeft? Bestel de Summer light armband Toermalijn zwartdirect online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561078209

Data

Edelsteen
Toermalijn
Gewicht
0
0.00129
002
Kleur
Zwart
Omschrijving
Mooie fijne armband met facet geslepen kralen van Toermalijn. Het armband is verstelbaar door de knoop-schuifsluiting. De extra 4 kralen zijn van staal.