Multikleur hartje zomer armband - Love Gems

Prachtige zomer armband met verschillende edelsteen kralen. De zomer armband is verstelbaar door de knoop-schuifsluiting.

8718561078162
Nog maar 45 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

De zomer armband multikleur kopen
Deze prachtige zomer armband bevat verschillende facet geslepen edelsteen kralen. De edelsteenkralen zijn facet geslepen. De armband bevat onder andere Toermalijn, Roze kwarts en Bergkristal. De multikleur armband weegt 1,5 gram. De multikleur stenenrij is 5,5 cm lang. De armband is grijs en heeft 4 metalen kralen.

De werking van de zomer armband multikleur
Het multikleur armbandje bevordert liefde en harmonie. Hij heeft een reinigende werking en kan bescherming bieden tegen negatieve invloeden van zowel binnen als buiten jezelf. De armband heeft een heilzame werking bij menstruatieklachten, pijn en griep. Het multikleur armbandje vermindert jeuk, heimwee, haaruitval, slapeloosheid, angst en depressies. De edelstenen stimuleren de creativiteit en kan je schoonheid laten zien.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze multikleur armband perfect bij jouw sieradencollectie of heb jij behoefte aan de harmonie en liefde die deze edelstenen te bieden hebben? Bestel de multikleur armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561078162

Data

Gewicht
0
002
0015 kg
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
Prachtige zomer armband met verschillende edelsteen kralen. De zomer armband is verstelbaar door de knoop-schuifsluiting.