Hartje zomer armband Labradoriet - Moederdag

Subtiele armband met facet geslepen Labradoriet kralen. Leuk Moederdag cadeau!

8718561191533
Nog maar 2 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

Het Labradoriet armbandje hartje zomer - Moederdag kopen

Subtiele armband met facet geslepen Labradoriet kralen. Deze Labradoriet armband heeft 4 stalen kralen en is verstelbaar door de knoop-schuifsluiting. De stenenrij is ca. 6 cm lang. Het kaartje is 12 cm lang en 8,5 cm breed.

De werking van Labradoriet  
Labradoriet is de steen die staat voor waarheid en zelfreflectie. De steen bevordert de spiritualiteit op alle niveaus. Labradoriet vermindert angst, verkoudheid en negatieve invloeden van buitenaf, mensen en/of plaatsen. Het kristal stimuleert je fantasie, waardoor je ideeën op een creatieve manier weet neer te zetten. Labradoriet kan je helpen om vergeten herinneringen naar boven te halen en de waarheid hiervan onder ogen te zien. Het mineraal werkt heilzaam bij jicht en reuma.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Zoek jij nog een leuk Moederdag cadeau? Bestel de Labradoriet armband direct online!

8718561191533

Data

Edelsteen
Labradoriet
Gewicht
0
002
Kleur
Groen
Omschrijving
Subtiele armband met facet geslepen Labradoriet kralen. Leuk Moederdag cadeau!