Waarom kan ik geen prijzen zien?

Om de prijzen te kunnen zien en bestellingen te plaatsen, heeft u een account nodig.

Groothandelklant worden

Home

Home

Blog categorie

Blog categorie

Verhoog je levensvreugde met Betoverende Edelstenen!

Het verlangen naar geluk is tijdloos en universeel. Een gevoel van vreugde en vervulling streven we allemaal na. Terwijl we vaak naar externe factoren kijken om ons geluk te vergroten, kunnen we ons ook tot de wereld van edelstenen wenden. Deze glinsterende juwelen staan al eeuwenlang bekend om hun vermogen om positieve energie te bevorderen en geluk aan te trekken. Lees in deze blog alles over Edelstenen en geluk!

Verlang jij ook naar een extra dosis levensgeluk? Geluk is een streven dat door de eeuwen heen gezocht en nagestreefd wordt. Het is het warme gevoel van tevredenheid en vreugde dat we allemaal willen ervaren. Hoewel we vaak denken dat geluk te vinden is in externe factoren zoals relaties, carrières en materiële bezittingen, schuilt het eigenlijk in zelfacceptatie, dankbaarheid, veerkracht, verbondenheid en betekenis.Maar laten we niet vergeten dat we geluk ook kunnen omarmen met de hulp van Kristallen! Ben jij op de hoogte van de edelstenen die als echte brengers van geluk worden beschouwd? Deze bijzondere Kristallen worden in deze tekst nader toegelicht.

Geuren die Geluk verspreiden

Serotonine, endorfine en dopamine - deze gelukshormonen wekken gevoelens van euforie op. Geluk kan op vele manieren worden beleefd: door te bewegen, de natuur te omarmen, lief te hebben, samen te zijn, behulpzaam te zijn of te genieten van smakelijke hapjes. Er zijn echter ook bepaalde geuren die ons een vleugje geluk kunnen schenken. Citrusgeuren staan bijvoorbeeld bekend om hun opbeurende effect. Bij Ruben Robijn hebben we een prachtige selectie essentiële oliën in ons assortiment, variërend van geurolie tot kamersprays, essentiële oliën, auramists en zepen. Citrusgeuren brengen vitaliteit en vreugde, terwijl de geur van rozen een gevoel van liefde in zich draagt. Voor wie niet op zoek is naar een specifieke geur, maar eerder naar specifieke eigenschappen, bieden onze chakra-essences een heilzame werking en een heerlijke geur.

Betoverende Groene Aventurijn

Groene aventurijn wordt vaak geassocieerd met geluk en voorspoed. Deze edelsteen wordt beschouwd als een symbool van kansen en welvaart, en wordt vaak ingezet om positieve energie aan te trekken. Groene aventurijn is verbonden met het hartchakra, dat draait om liefde, compassie en emotioneel welzijn. Deze edelsteen helpt negatieve emoties los te laten en stimuleert positieve gevoelens van vreugde en geluk. Opmerkelijk genoeg kan Groene Aventurijn ook relaties aantrekken. Als een kracht die optimisme en positiviteit voedt, helpt het om negatieve gedachten en zelftwijfel te verminderen en versterkt het gevoelens van hoop en vertrouwen. Draag dit prachtige groene juweel als sieraad of houd het als een troostende zaksteen dichtbij en verwelkom een overvloed aan geluk!

De Stralende Citrien

Citrien is eveneens een echte geluksbrenger. Volgens de kristallenleer wordt citrien soms beschouwd als een zonnesteen. Deze edelsteen verspreidt positieve stralen van vreugde en geluk, wat een positieve invloed heeft op je gemoedstoestand en algeheel welzijn. Financieel gezien wordt citrien ook geassocieerd met geluk. Het kan welvaart manifesteren en positieve kansen en mogelijkheden in financiën en carrière stimuleren. Bovendien versterkt citrien zelfvertrouwen, zelfexpressie en creativiteit. Dit maakt het zonder twijfel een onmisbaar juweel.

De Magische Groene Jade

Groene jade resoneert, net als Groene Aventurijn, met het hartchakra. Met name in Aziatische culturen wordt Groene Jade als zodanig erkend en het is een van de meest gerenommeerde edelstenen. Al eeuwenlang wordt Groene Jade in verband gebracht met geluk en welzijn. Het staat bekend als een krachtige steen die positieve energie en harmonie in je leven kan brengen. Het bevordert zelfreflectie, innerlijke transformatie en een dieper begrip van jezelf en anderen. Financieel geluk en bescherming in relaties zijn eveneens aspecten van deze edelsteen. De harmonieuze eigenschappen maken Groene Jade een essentieel onderdeel van deze lijst.

De Wijsheid van Turkoois

Turkoois herinnert je eraan dat jouw eigen verantwoordelijkheid een sleutelrol speelt in je eigen geluk, en het helpt je om uit de slachtofferrol te stappen. Deze edelsteen biedt bescherming en een gevoel van positiviteit. Bovendien vermindert Turkoois stress en angst, en geeft het jou de macht om de controle over je eigen leven terug te nemen. Het richt zich zowel op het hartchakra als op het keelchakra en stimuleert je om je gevoelens te uiten.

Naast deze prachtige edelstenen biedt Ruben Robijn nog meer producten aan die het gevoel van geluk en blijdschap kunnen bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan de iconische happydrums. Deze instrumenten worden elk jaar populairder en kunnen door iedereen bespeeld worden. De klanken van de happy drum hebben een helende werking, en door je creativiteit de vrije loop te laten, kun je in een staat van flow terechtkomen die geluksgevoelens opwekt. Neem de drum eenvoudig mee naar buiten om ook daarvan te genieten. De flowstate waarin je terechtkomt, kan leiden tot de meest prachtige ideeën. Geniet ervan!

Jouw Pad naar Geluk

Hoe cultiveer jij geluk in je leven? Vind je vreugde in de kleine dingen, of schijn je van nature al met innerlijk geluk? Misschien is yoga jouw bron van plezier en vervulling. Af en toe een duwtje in de rug krijgen om geluk te ervaren, is een slimme zet. Hopelijk dragen onze suggesties bij aan het ontdekken van jouw flow, geluk, blijdschap en positieve energie. Hoe gelukkiger jij bent, des te schitterender kan het leven worden. Met warme groeten, Het Team van Uit den Vreemde

Reacties

Laat een reactie achter