Waarom kan ik geen prijzen zien?

Om de prijzen te kunnen zien en bestellingen te plaatsen, heeft u een account nodig.

Groothandelklant worden

Home

Home

Blog categorie

Blog categorie

Beter concentreren met deze kristallen

Beter concentreren met deze kristallen

Heb jij regelmatig moeite om je te concentreren? Je bent niet de enige. Naast mindfulness oefeningen zoals meditatie, voldoende beweging, regelmatig pauze nemen en voldoende water drinken kunnen ook edelstenen je concentratievermogen een boost geven. Vermoed je dat jouw oorzaak medisch is? Ga dan naar je huisarts!

Wist je dat edelstenen al eeuwen gebruikt worden wegens de krachtige en helende werking op het menselijk lichaam en haar gemoed. Niet alleen staan ze mooi in een ruimte of als je ze draagt als sieraad, maar ze kunnen je ook ondersteunen voor een betere concentratie en een beter geheugen.

Daarom hebben wij van Ruben Robijn speciaal voor jou 5 concentratie bevorderende edelstenen uitgezocht: 

5 edelstenen die je helpen je concentratie te verbeteren

Amethist

Amethist staat bekend om het verbeteren van je concentratie en het tegengaan van hoofdpijnen en stress. Maar Amethist is niet alleen heel goed voor je geheugen, maar zorgt er ook voor dat je beter slaapt. Slaapgebrek is een van de belangrijkste oorzaken voor concentratieproblemen. Leg een amethist onder je kussen of op je nachtkastje om een goede nachtrust te bevorderen.

lees meer over Amethist >

Bergkristal

Bergkristal geeft energie, concentratie en inzicht en inspiratie. Zit je even vast in je denken dan kun je er een bergkristal bij pakken. De steen laat je even afstand nemen van vastgeroeste denkpatronen waardoor je weer met een frisse blik opnieuw kunt beginnen.

lees meer over bergkristal >

Fluoriet blauw

Ook blauwe fluoriet bevordert de concentratie. De steen maakt de geest helder en sterk en helpt je bij het rationeel denken en het bewaren van overzicht bij complexe taken. Zo kun je het kaf van het koren onderscheiden en informatie efficiënt verwerken. Draag de steen bij je of leg hem op een relevante plaats. 

lees meer over blauwe fluoriet >

Chalcedoon

Chalcedoon is niet alleen heel goed voor het geheugen, het geeft daarnaast verlichting bij hoofdpijn en migraine. Heb je te hard gewerkt? De steen wordt veel ingezet bij overspannenheid en stressklachten. Chalcedoon wordt veel verwerkt in sieraden, maar je kunt ook een zaksteen of trommelsteen bij je dragen.

lees meer over Chalcedoon > 

Hematiet

Hematiet is de meest effectieve steen om je te doen aarden. Zo sta je stevig in je schoenen en kun je weer praktisch denken. Naast het verbeteren van je concentratie en geheugen geeft de steen je ook kracht en moed, vergroot hij je zelfrespect en maakt hij je standvastiger. Wie wil dat nou niet?

lees meer over Hematiet >

https://www.rubenrobijn.nl/blog/ruben-robijn-nieuws/concentratie-verbeteren-deze-5-edelstenen-helpen-je-geheugen-te-verbeteren-en-gaan-examenstress-tegen-

Reacties

Laat een reactie achter