Aragoniet / Calciet ruw stuk nr.01

Ruw gekristalliseerd stuk Aragoniet met Calciet uit India, hij is 1,339 kilo en 17 cm groot. 

8718561210692
Nog maar 1 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

De Aragoniet / Calciet ruw stuk nr.01 kopen

Mooie combinatie steen van Aragoniet met Calciet op Heulandiet van 17 x 13 x 8 cm en 1339 gram. De vindplaats van deze Aragoniet met Calciet uit India. Deze combinatie wordt ook wel Bloemkool Aragoniet genoemd. Geniet van deze fijne energie in je woonkamer of praktijkruimte. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van ruwe Aragoniet met Calciet  

Zowel aragoniet als calciet worden geassocieerd met aardende energieën en het bevorderen van stabiliteit. Ze kunnen helpen bij het verankeren van energieën naar de aarde en het creëren van een gevoel van innerlijke rust en evenwicht. Aragoniet en calciet staan bekend om hun vermogen om de energievelden te zuiveren en in balans te brengen. Ze kunnen helpen bij het verwijderen van negatieve energieën en het bevorderen van een positieve en harmonieuze energiestroom. Beide mineralen worden vaak gebruikt om emotioneel welzijn te bevorderen. Ze kunnen helpen bij het kalmeren van gevoelens van angst, stress en spanning, en het stimuleren van een gevoel van innerlijke rust en kalmte.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit schitterende Aragoniet met Calciet perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de stabiliteit of ontspanning die de Aragoniet met Calciet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Aragoniet met Calciet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561210692

Data

Edelsteen
Aragoniet / Calciet
Gewicht
1
339
Kleur
Beige
Herkomst
India
Omschrijving
339 kilo en 17 cm groot.
Ruw gekristalliseerd stuk Aragoniet met Calciet uit India
hij is 1