Summer vibes armband Opaal andes

Subtiele armband van roze Opaal Andes. De armband is 17 cm en te verlengen naar 20 cm.

8718561080417
Nog maar 15 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

De Summer vibes armband Opaal Andes kopen

Subtiele armband van roze Andes Opaal, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze roze Opaal armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.

De werking van Opaal Andes

Opaal komt in veel verschillende kleuren en soorten. De algemene werking van Opaal is dat hij een beschermende en zuiverende werking heeft. Opaal Andes roze staat voor vrolijkheid, liefde en optimisme. Het is een sociaal georiënteerde steen. Andes roze Opaal kan je helpen om mooie dingen zoals kunst te waarderen. Het mineraal bevordert vriendelijkheid, hartelijkheid, creativiteit en originaliteit. Opaal Andes roze stimuleert het zelfhelend vermogen. De steen vermindert schaamte, remmingen en verlegenheid. Hij heeft een positieve werking op het geheugen en de bijnieren (voor wat betreft de productie van insuline). Andes roze Opaal werkt heilzaam bij hartklachten, infecties, koorts en bij de ziekte van Parkinson. Opaal Andes roze kan je weer open en onzelfzuchtig maken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit prachtige armbandje perfect bij jouw outfit? Of heb jij behoefte aan de vrolijkheid en het optimisme die de Opaal Andes te bieden heeft? Bestel de armband direct online bij groothandel en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561080417

Data

Edelsteen
Opaal
Gewicht
0
25
Kleur
Roze
Omschrijving
Subtiele armband van roze Opaal Andes. De armband is 17 cm en te verlengen naar 20 cm.