Zaphir Shanti Chimes CRYSTALIDE - Windgong

Zaphir Chanti Chime Crystalide 

Zaphir Shanti Chime Crystalide - Lente 
De Zaphir Shanti Chime ( gong) correspondeert met het jaargetijde 'De lente'. En staat voor loslaten van oude angsten en verandering. We zijn bezig met verandering en voelen daadkracht en streven naar onafhankelijkheid. 

Met haar ontspannende en harmoniserende klank, hebben deze gongs zich door de jaren heen ontwikkeld tot een geweldig hulpmiddel voor ontspanning, yoga en meditatie, Feng Shui, klankconcerten en verschillende vormen van therapie.

Afmetingen van de Zaphir gong : hoogte +/- 125 mm, doorsnede +/- 65 mm - totale lengte van de gong : ongeveer 40 cm.

CRYSTALIDE - groen
Nog maar 51 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

Zaphir Shanti Chime Crystalide - Lente 


gong) correspondeert met het jaargetijde 'De lente'. En staat voor loslaten van oude angsten en verandering. We zijn bezig met verandering en voelen daadkracht en streven naar onafhankelijkheid. 

Al meer dan 30 jaar een begrip en gewaardeerd om hun kwaliteit, kristalhelder geluid en stralende kleuren.

Houd de Zaphir gong bij het koordje vast en beweeg het zachtjes. Een magisch spel van harmonieuze klanken zal je in een stille verwondering achterlaten

Met hun ontspannende en harmoniserende klank, hebben deze gongs zich door de jaren heen ontwikkeld tot een geweldig hulpmiddel voor ontspanning, yoga en meditatie, Feng Shui, klankconcerten en verschillende vormen van therapie.

De handige afmetingen van deze windchimes maken ze gemakkelijk te gebruiken en te spelen. Ook opgehangen in een deuropening of in een open raam, kan  zacht briesje je verrassen door onverwachte melodieën.

Elk Zaphir Shanti Chime (gong)  heeft 8 metalen staafjes van verschillende lengte, gelast met zilver in een metalen ring. De staafjes zijn zorgvuldig afgesteld om de interactie van tonen en boventonen te verfijnen in een cirkelvormige stroom van harmonieën.

De collectie bestaat uit vijf verschillende stemmingen en corresponderen met de jaargetijden.

1. Chrystalide - Lente

2. Sunray - Zomer

3. Twilight - Herfst

4. Blue moon - Winter, deze corresponderen met de vier seizoenen.

5. Sufi verbeeldt de wervelende dans die de seizoenen harmonieus met elkaar verbindt. En correspondeert met de vier seizoenen.

Ze hebben een uniek design, prachtige kleuren die in elkaar overlopen. Deze creatie is ontstaan met behulp van een speciale marmertechniek. De tekening op elke windgong is uniek. De Zaphir die u ontvangt kan er dus iets anders uitzien dan op de foto.

De 5 verschillende stemmingen worden genoemd in relatie tot de 5 seizoenen en 5 elementen (Feng Shui)

Type Chime jaargetijdenFeng shuikleur
CRYSTALIDE  Lente G A B D A G B D groen
SunrayzomerG # B C # E G # E A Czalmrood
Twilightherfst E G B C E G B C   geel oranje
Blue moonwinter D F A B C E A # Cblauw
SufiverbindtF A D F A G A D paars

Elke type Chime heeft zijn eigen klankkleur  

Gouden ratio:

De verhoudingen van de Zaphir gong komen overeen  met de 'Golden Ratio'-principes van Da Vinci, en de windchimes zijn daardoor dus verzekerd van een optimaal geluid en resonantie.

Afmetingen van de Zaphir gong : hoogte +/- 125 mm, breed +/- 65 mm - totale lengte van de gong : ongeveer 40 cm.

ECO:

De meeste van de gebruikte materialen zijn natuurlijk, recyclebaar. De beschermende vernislagen en verf van de Zaphir gong zijn ecologisch. De houten delen zijn met was bedekt.

Buiten gebruik:
Voor gebruik buitenshuis is het beste om ze op een droge plaats op te hangen, zoals in een open raam of onder  een afdak.

Net als veel andere objecten die buiten worden gebruikt, zal regelmatig onderhoud met vernis of olie helpen de Zaphir gong te beschermen, maar we kunnen niet voorkomen dat de negatieve effecten van de weersomstandigheden de kleuren zullen vervagen.

Bestel direct online

Wil jij ook deze magische klanken in jouw tuin, huis of praktijk door laten klinken? Bestel deze windgong direct online!

CRYSTALIDE - groen

Data

Gewicht
0,25