Obsidiaan zwart fashion armband dubbelstreng

Mooie kralenarmband van een dubbele streng splitstenen van de halfedelsteen Obsidiaan zwart. De dubbele strengen van de steen zijn verbonden door een bewerkte metalen kraal elke 3-4 cm. De armband is afgewerkt met een bedeltje van een kraal van Obsidiaan zwart.

8718226693563
Nog maar 56 artikelen in voorraad
  Prijzen bekijken?

Klik hier om een klantaccount aan te vragen. Hiermee kunt u prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

De armband met een dubbele streng splitstenen van Obsidiaan zwart kopen

Mooie kralenarmband van een dubbele streng splitstenen van de halfedelsteen Obsidiaan zwart. De dubbele strengen van de steen zijn verbonden door een bewerkte metalen kraal elke 3-4 cm. Het armband is afgewerkt met een bedeltje van een kraal van Obsidiaan zwart.

De werking van Obsidiaan zwart

Zwarte obsidiaan is een enorm krachtige edelsteen. De energie van de halfedelsteen zwarte Obsidiaan is beschermend. Hij kan zeer sterk negatieve energieën uit jezelf en je omgeving verwijderen. De edelsteen reinigt het auraveld van disharmonie, negatieve aanhechtingen en gevoelens zoals wrok en woede, angst en hebzucht. Zwarte obsidiaan geeft je inzicht in de patronen die hebben geleid tot verslaving, zelfverwijt of andere onwenselijke gedragingen en helpt je te accepteren en te helen. Zwarte obsidiaan kan verlichting geven bij verkrampingen, vooral als die veroorzaakt worden door spanning en zelfhaat. Sommige mensen ervaren de steen als te heftig, omdat hij veelal als spiegel werkt. Oude trauma's kunnen naar boven komen en soms is het niet prettig om inzichten te krijgen in je schaduwkanten, in wie je werkelijk bent. Het vergt soms moed om eerlijk naar jezelf te kunnen kijken. Gelukkig zijn er wat zachtere varianten, zoals regenboog obsidiaan of sneeuwvlok obsidiaan, zodat de steen bij iedereen past. Obsidiaan is een sterk beschermende steen. Hij helpt je om te aarden en je te ontplooien. Zwarte obsidiaan heeft een positieve werking op de doorbloeding en wondgenezing. Hij reinigt de aura en bevordert de communicatie met gidsen en waarzeggerij.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de dubbelstreng armband van Obsidiaan zwart perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan krachtige bescherming en het verwijderen van negatieve energieën in jezelf en je omgeving die Obsidiaan zwart jou te bieden heeft? Bestel de dubbelstreng armband van Obsidiaan zwart direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718226693563

Data

Edelsteen
Obsidiaan
Gewicht
0
04
Kleur
Zwart
Omschrijving
Mooie kralenarmband van een dubbele streng splitstenen van de halfedelsteen Obsidiaan zwart. De dubbele strengen van de steen zijn verbonden door een bewerkte metalen kraal elke 3-4 cm. Het armband is afgewerkt met een bedeltje van een kraal van Obsidiaan